Nejnovější recenze ze sekce Měřicí lasery
Parkside PKLLP 360 B3
Přidáno: 11. července 2024
(naposledy upraveno 11. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Richlost
- Naprosto skvělá pomůcka při vodorovném měření např. háčků na zavěšení.
Skvělý pomocník, doporučuji.
- Perfektní laser metr s aplikací v telefonu. Funguje skvěle a ušetří spoustu času.
Naprosto super kvalitní metr s možností propojení do aplikace. Naměřené míry přenese do nakreslené místnosti. Funguje bez potíží a měří přesně.
Funguje, spokojenost
Za 400Kč v akci! Co chcete víc! Jednoduchý, funguje jak má. Je menší než jsem si myslel, ale to je moje vina, že nečtu řádně popisek.
- zelený paprsek
- odolnost
- display snad z roku 1990. Takhle vypadaly hry na Nintendo v té době
Po tvorbu digitální dokumentace (floorplan) je to nepoužitelné. Ani jeden ze zdánlivě vhodných nadstavbových programů (MeasureOn, Magicplan) nebyl schopen dodat výstup s podrobnými kótami. Hledám dál.
- zařízení plní své funkce
- jednoduché ovládání
- měření pomocí různých geometrických útvarů
- baterie součástí balení
- šňůrka v balení se hned utrhla
- i při lehkém pádu hned vypadnou baterie a kryt je kdovíkde
Doporučuji pro nenáročné měření, spíše v domácnosti.
Pouze vyzkoušena funkčnost.
standardní funkce, ale cenově je to nejvýhodnější nabídka
- ok
Jednoduchá obsluha, výsledky hned.
- Praktické
Splňuje účel domácího využití
- Levný
- Malý
- Na montování poliček asi dobrý
- Slabý
- Venku nepoužitelný
- Stativ hrozný
- Nestabilní
rozpor v toleranci měření na servru vůči dokladům u měřidla.
Parkside PLW A4
Přidáno: 24. června 2024
(naposledy upraveno 24. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Za denního světla venku nepoužitelné
- USB C !!!
- Dobrá viditelnost zeleného laseru
- fixace vodováhy
- škoda, že nemá i vertikální 360° laser
- Zapínání mohlo být na přepínač a ne na funkční tlačítko
Povedený kus nářadí. Nakonec ho používám více než mnohem dražší alternativu od Bosche, který má paprsek červený, nejde tak dobře vidět a navíc jede na tužkové baterie, které vždy dojdou, když se to nehodí :) ...
za ty peníze dobrý pomocník
- Laserová hlava funguje spolehlivě.
- Stojánek je trochu filigránský.
- V rámci interieru umí co nabízí. Ovládání je jednoduché.
- V exterieru je jeho funkčnost horší. Při kontrolním měření na dvoře (20m) hlásil chybu.
Pro měření uvnitř objektů 100% vyhovuje. Pro měření v exterieru je třeba použít přídavné odrazové plochy.
Laserový dálkoměr v této verzi mám spíše jen na měření vzdálenosti při fotografování, tedy další programy (a má toho opravdu dost a hodně) možná někdy využiji (možná).
Zde u tohoto laseru musím pochválit přesnost a krásně podsvětlený displej, je to příjemně malé, je to dobře propracované a tělo je v kovu (hliník nejspíše) s hezkým polakováním! Moc se mi líbí rozměry (proto jsem si zakoupil tento produkt - byl někde ještě někde podobný ale v provedení něco jako placatá tužka se zobáčkem jako na el. zkoušečce - ale ten měl tělo z plastu). Tedy tenhle Laserový dálkoměr Atuman LS-P 0,03-40m má skvělý dosah, mnohé větší (mají už baterie ty jsou velikostí jako véčka (telefony) ale spíše větší a mají dosah kolem 20m -40 což je v porovnání s tímto mnou uvedeným typem pro fotografa který už tak vláčí s sebou cca 8kg výbavy mnohem co do váhy příznivější odlehčení. tento model se (u mne!) povedl!!! Jen poznámku: přístroj je při dodání zcela vybitý takže pozor, nejedná se o žádnou chybu! na pc (notebook) jsem jej připojil a ani se nic nerozsvítilo, nic! tedy není třeba panikařit - jednoduše připojte a vyčkejte (já si na plné nabití počkal cca 4-5 hodin spíše těch pět!!! ale pozor, tento přístroj má garantováno 3500 měření (no, jak to znám ze zrcadlovek tak to bude pravděpod. zase od toho jak se to používá jestli s displejem (rozsvíceným - zhaslým) displej totiž bere nejvíc napětí tak bych to viděl v běžném používání na 2500 zapnutí /vypnutí (to je můj odhat možná i méně - ale i tak je to výdrž betelná!!! Produkt mám několik dnů a měření s ním je prostě radost - pro mne je důležitou pomůckou na hyperfokální vzdálenost (ve fotografování) a také na měření vzdáleností pro jiné účely - shrnuto vzato: pěkný desigen, kvalitní malé tělo s kovovým tělem, mnoho funkcí, krásně podsvícený kontrastní displej (doporučuji odstranit ochrannou fólii displeje a nebo jí malinko se spodu odstřihnout a ponechat (písmena či spíše znaky na této fólii mi vadila v tom, že jsem neviděl zřetelně jestli mám nastavené metry, stopy či palce. takže proto malinké ustřihnutí ochranné fólie doporučuji jako ponechat ochranu displeje!!!
velmi se mi líbí ovládání - prostě paráda!!! není to hračka pro děti, je to laiser, takže velký pozor na svícení do očí!!! poškození zraku může zde být i od odrazu ze zrcadla, lesklých ploch ...bacha na to!!!
velmi dále musím pochválit citlivost ovl. prvků, spolehlivost ale hlavně výkon a zmíněnou velikost a váhu.
nepotřebujeme baterie, stačí vložit a nabít - u nabíjení bych dodal jen to, že to po úplném vybití bude trvat minimálně tři - čtyři - pět hodin!!! ale baterie bude nejspíše Li-ion takže v pohodě s výdrží - (jaký typ baterie zde je se nelze dohledat, ale snad někdo zjistí! Produkt má dosah 40m a nepochybně je velmi přesný - takže otázka? Koupit - Nekoupit ANO koupit!!! Snad jsem pomohl, jo, má také poutko, ale to už je banalita, osobně jej nosím v krabičce od mastičky s tabulkami přepočtu na DOF (hloubka ostrosti) tj. hyperfokální vzdálenost pro zaostření od - do pro ostré popředí a pozadí které je důležité zejména pro krajináře ap. ale i na makro (u mne!!!). tečka!!!
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »