Nejnovější recenze ze sekce Měřicí lasery
- Snadné měření z jednoho místa a při delších měřených úsecích si s měřením vystačím sám.
zatím ne shledáno
- Jednoduchá obsluha
- Jednoduchá manipulace
- Velký pomocník za přiměřenou cenu
- Variabilita natoceni
- Osvětlení vodováhy
- Za denního světla je kříž hůř vidět
Skvělý pomocník, když člověk něco dělá sám a špatně se odměřuje od stropu či podlahy. Tento pomocník klidně hodinu bez řečí drží lajnu na zdi, ani se nehne. Má teleskopickou trojnožku s kloubem a také možnost upevnění pomocí magnetů. To je super variabilita. Navíc podsvětlení vodováhy, to je bezva nápad, musím uznat, že bublinka je vidět mnohem lépe. Laser má možnost kříže a lajny, takže lze použít z čela i z boku. Jsem spokojen. Jediná nevýhoda je, že zejména kříž je za denního světla z větší vzdálenosti hůře vidět.
- Splňuje vše, co požaduji.
Dělá co má dělat. Skvělý pomocník na výměru nemovitosti
- lehkost a přesné měření
Pro měření v místnosti je to super pomocník. Už nemusím běhat s 3m metrem po 6m pokoji. Zaměřím. Kliknu a vím vzdálenost.
- Celkem malé a šikovné zařízení. Přesnost ujde. Levnější, než jiné zařízení ale taky odpovídá
- ceně.
- Pro přesné měření musí být dodrženy optimální podmínky.
- Některá měření nepřesná u výpočtu podle Pythagorovy nepoužitelné.
- Spoléhat se spíše na orientační měření. Nejde kompletně resetovat nebo vynulovat.
- Je nutné s proklikat k opakovanému měření některých úkonů.
Co se týče měření vzdálenosti tak přesné ± 2mm ale spíše ± 5mm pro 2mm se musí měřit v absolutní rovině. čím větší odchylka v úhlu tím větší nepřesnost ale to platí i pro měření
kalibrovaným dílenským měřidlem 2M. Co se týče měření a výpočtu podle Pythagorovy
věty tak bych přivítal asi výpočet přepony z pohledu A – B. Ale i tak při daném měření je výpočet většinou nesmysl. Možná závada přístroje nevím chtělo by to porovnat a ani jsem nenašel žádné video na netu např. od Lidlu apod. Co se týče výpočtu plochy a objemu tak docela ujde ± něco. Mrzí mně, ale špatný výpočet podle pana Pythagora dost by se hodilo.
- Super, funkční a opravdu přesné, nečekal jsem to.
- Nejde vypnout zvuk tak,aby byl vypnutý na pořád i po zapnutí a vypnutí. Třeba mého psa (štěně) ten zvuk tak dráždí, že pak lítá za světýlkem (laserem) jak moula.... A já pak nemůžu pracovat. Kdyby to nepiplo,tak si toho ani nevšimne :D vim, možná je to kravina,ale taky věc,co mě štve. Všeobecně nemám rád zbytečně zvuky. Asi to rozeberu a odpojím :D
- Slabší svit laseru např. venku ve dne
Je to skvělá věc a pomocník k nezaplacení. Nechápu,proč jsem to neměl už 10 let
- Za tu cenu nic lepšího nekoupíte
bez CZ návodu
- lejzr
Extol Premium 8823312
Martin
Přidáno: 23. července 2024
(naposledy upraveno 23. července 2024)
Zakoupeno v ELVIN PRODEJ s.r.o.
- Nejlepší poměr cena výkon
- Malý přístroj
- pogumovaný
- Integrovaná baterie nabíjená přes USB micro kabel - mohla by být vyměňovací, za mě mínus
Super
- Vše ok
přesný, lehký,
dobře čitelný
Zatím použit jen zkušebně, dobré
Funguje dobře a spolehlivě. Poměr cena/výkon dobrý
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »