Nejnovější recenze ze sekce Měřicí lasery
- super výrobek
Bigstren 18763 4D Křížový Nivelační Laser 16
Přidáno: 3. října 2023
(naposledy upraveno 6. října 2023)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
Zatím ještě nemám zkušenosti , nemíjel sem na to čas
Produkt nemohu ohodnotit, protože zásilka tento produkt neobsahovala i když byl zaplacen
- Přesné měření, snadná práce a díky standartnímu závitu se dá namontovat na jakýkoliv fotostativ a tím zvýšit dosah laseru!
- Venku jsem ho zatím nezkoušel, ale v interiéru je viditelnost paprsku dostatečná!
- Splňuje vše co bylo uvedeno
- Možnost okamžitého použití.
Produkt jsem neobdržel.
Jsem spokojen splňuje požadavky
- ...
levná cena, odpovídající kvalita
Měří báječně, na velké vzdálenosti je paprsek vidět
až po setmění. Ale to je normální a není to na závadu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Funguje doma naprosto skvěle,...ale na doma většinou stačí vodováha nebo vzdálenost stropu apod., i když je třeba strop křivej.
Bral jsem na venkovní vyměřování tyček plotu, a čekal jsem na tmu, pak to šlo..
- praktický
Dělá to co má, splnil očekávání
výborný pomocník
- Laser meter je zcela nedostačující. Ve světle místnosti jsem se dostal maximálně na 3 metry, které byl přijímač přijmout.
Perfektní max spokojenost
Dorazil nefunkční - reklamováno
- Dobrý pomocník na měření výšek bez nutnosti odměřovat vzdálenost od stromu pomocí pásma. Významně urychluje práci.
- Púvodní přístroj nám po 5 letech poměrně intenzivního používání najednou nešel zapnout: opravou se zřejmě nikdo nezabývá, takže to musel vyřešit nákup nového.
- Z návodu není jasné, jakou výpočetní logiku přístroj využívá při měření jednotlivými metodami nebo alespoň uvedení příkladu měření stromů - kdy je vhodné využít tu kterou metodu. Takže hodně záleží na zkušenosti obsluhy.
- nízko umístěná horizontální čára
- dvě vertikální
- 360°
- velké usnadnění práce
měl jsem pořídit u dříve.
- Skvělá věc pro práce ve dne
- Krátká doba na vyzkoušení
- Kvalitní zpracování