Nejnovější recenze ze sekce Měřicí lasery
Dobra jakość w rozsądnej cenie. Polecam!
- na funkci výrobku nízká cena
Silný laser i pro venkovní využití
- profi
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že se Vám náš čárový laser Bosch GLL 3-80 CG Professional líbí a že jste s ním spokojen.
- Rozměry,ovládání
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že se Vám náš dálkoměr Bosch GLM 40 Professional líbí a že jste s ním spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
Umi pocitat i plochy a objemy, umi mereni scitat a odcitat
spokojený
- Dá se měřit i výška vzdálenosti nad zemí, třeba okna.
- Hrozně rychle se vypíná, za 45 sekund.
- Pouzdro je spíš takový proužek něčeho, úplně k ničemu.
- Nemá doraz na měření úhlopříčky.
- Nemá video návod.
Je to můj první laserový měřič, takže úplně nedokážu 100% posoudit. Je to dost podobný měřiči Parkside 50C3, přičemž Parkside je levnější. Ten Asist nemá video návod, takže jsem se ho učil ovládat podle Parkside 50C3, který je na YouTube.
Jedinou výhodu oproti Parkside, kterou jsem zjistil, je, že Parkside asi neumí měřit délky ve výšce, třeba výšku okna. Pouze od horizontální úrovně dopočítá třetí délku trojúhelníku. Ten Asist to umí spočítat, i pro trojúhelník bez pravého úhlu.
- V mísnostech funguje dobře. Venku jakžtakž. Za 600 korun výborný metr.
- Špatně se mačká tlačítko měření, takže se vám laser vždy trochu posune nebo zachvěje.
- Zvuk je hlasitý a nejde vypnout
- Paměť nefunguje automaticky, každý údaj se musí ručně uložit.
Zatím jsem neměl možnosti výrobek vyzkoušet
- Splňuje to co jsem si představoval
Dobrá cena
- Pro hobby super
- Ne
- Je malinký jak krabička Tiktaků
- Dobře čitelný display
- Neumí sčítat hodnoty..
Kupoval jsem jej na stavbu, trošku mne zarazilo že neumí sčítat hodnoty, takže člověk musí pořád počítat což jsem nechtěl.. kde jakej levnější ksunt to umí, to že to DeWALT neumí by mne ani nenapadlo..
Zdá se, že funguje. Vyšší stativ by byl fajn.
PARKSIDE PLEM 20 B5 20 m
Přidáno: 20. ledna 2024
(naposledy upraveno 20. ledna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Měří vzdálenost jak potřebuji
- Perfektní provedení, super displej, jednoduché ovládání, dobrá cena.
Perfektní provedení, super displej, jednoduché ovládání, dobrá cena.
- skladný
- přesný
- jednoduchá obsluha
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že se Vám náš laserový dálkoměr Bosch PLR 40 líbí a přejeme Vám, abyste s ním byl nadále spokojen.
Praktický pomocník
měří